Paluu

Tapahtumat

Paluu

 
 

 Kylätalon kiitostanssit lauantaina 10.10.2009

Kylätalon ensimmäiset tanssiaiset pidettiin lauantaina 10.10.2009. Tanssit oli osoitettu kaikille kyläsaarelaisille. Ei pääsymaksua, joten väkeä odotettiin runsaasti paikalle. Kuvat: Jorma Liiho

Seija Turpeinen ja Mikko Haanpää toivat tanssijoiden käyttöön ison teltan ja kaasugrillin makkaran paistoon. Markku Laaksonen grillasi koko illan makkaraa ja teltan tuojat toimivat myös järjestysmiehinä.
Talkooväki laittoi talon juhlakuntoon, leipoi kahvileivät puffettiin ja tanssi siinä ohessa muiden joukossa.
Tuomas Koivuviita ja Sympatia orkesteri johdatti tanssijat loistavalla tanssimusiikillaan parketin pyörteisiin. Tanssijat pitivät erityisen paljon orkesterin tavasta ottaa tanssijat hallintaansa.
Henttisten pariskunta oli yksi parketin aktiivisimmista kuluttajista. Kesällä hiottu ja lakattu parketti osoittautui oivaksi tanssialustaksi.

Nuoria tyttöjä kiinnosti kovasti perinteisten tanssien opettelu.

Laurilan pariskunta on aina ollut parketilla, kun kylässämme on järjestetty tanssitilaisuuksia.

Tanssimaan odotettiin epävirallisesti noin sataa tanssijaa. Paikalla oli lopulta 50...60 tanssijaa, jotka olivat varsin innokkaita parketin kuluttajia. Tanssit alkoivat virallisesti klo 20, mutta jo kahtakymmentä minuuttia aikaisemmin alkoi parketti vetää tanssijoita puoleensa. Tanssiminen lopetettiin yöllä puoli yhden aikaan.

 

Tavoiteväkimäärästä jäätiin jostain syystä. Hauskaa oli. Tanssijat viihtyivät. Nyt kun on päästy hyvään alkuun,  niin ensi kerralla odotamme kyläläisten valtaavan sankoin joukoin kylämme oivan, persoonallisen ja lämminhenkisen tanssipaikkamme Kylätalon.

Kiitoksia kaikille mukana olleille ! - Kyläsaaren Kiinteistönomistajat ry:n hallitus