Paluu

Kyläsaari Kylätalon "markkinointi" ja joulupippalot la 23.11.2013

Paluu

  

 Kyläsaaressa Kylätalon iltatilaisuudessa näytettiin myös uudenlaista juhlatilan sisustuskäytäntöä. Mukana oli noin 40 aikuista ja 20 lasta tai nuorta Kyläsaaresta, Metsämaalta, Uusiniitystä ja kaupungista. Moottoriporukkana häärivät Merja, "Poika", Satu, Aulikki, Jorma, Pirjo ja Erkki.

Nuorin juhliin osallistuja oli Neela Männistö ja ikähaarukan toista ääripäätä edusti Pirjo Lundgreen. Mutta kaikilla oli hauskaa iästä ja sukupuolesta välittämättä.
Ohjelmassa oli ruokailu, leikkejä, tanssiesityksiä, kilpailuja, yhteislaulua, seurustelua ja tanssia. Merja vastasi muun ohella myös kaikista ruokaherkuista. Ja tietysti JOULUPUKIN vierailu lahjoineen oli erityisesti nuorten juhlijoiden mieleen.
Tanssiesityksistä vastasivat Vendi, Venla, Linnea ja Olivia. Koko porukan äänen avauksesta vastasi "Poika", Yppe Salmi. Saara lauloi Mikon säestäessä, Mika soitti ja lauloi ja tietysti Tuomas Koivuviita veti sikermän hienoja ikivihreitä sävelmiä. Erkki ja Tuomas johdattivat juhlijat yhteislaulantaan. Kaikki osallistuivat leikkeihin ja kilpailuihin.
Tuomas Koivuviita lauloi. Kitarasäestyksistä vastasivat Erkki Lundgren ja Reijo Nevanranta. Herrat olivat osa kymmeniä vuosia tanssiyleisöä tanssittaneesta "Tuomas Koivuviita ja Sympatia"-orkesterista.
Tässä rakennetaan illan toista lentokonetta. Lentokoneen runkona Jukka Heinonen ja yhtenä rakennusinsinööreistä Päivi Huumonen.
Paula Viikinkoski pöydän takana näyttää ihmettelevän toisen lentokoneen "mustaa laatikkoa".
Ja löytyihän Joulupukkikin kuviin.