Paluu

Kyläsaaren golf-mestaruuskilpailut

Paluu

 
 

 Kyläsaaren golf-mestaruuskilpailut

 

 

Kyläsaaren golf-mestaruuskilpailuja on pidetty vuodesta 2006 lähtien. Järjestelytoimikuntaan kuuluvat Pasi Pitkälä (puh. 044-3232 507, sähköposti: pasi.pitkala@hotmail.com) ja Raija Kukkakorpi (puh. 040-7070 213, sähköposti raija.kukkakorpi@dnainternet.net )

 

Vuoden 2009 Kyläsaaren golf-mestaruuskilpailut käytiin erittäin haasteellisissa ilmasto-olosuhteissa. Kilpailun alkaessa sunnuntaina 16.08.2009 vettä tuli alas taivaalta oikein tosissaan. Välillä oli lyhyitä poutajaksoja, mutta pelaajat kastuivat etupäässä vesisateesta. Mutta täysi pelikierros tehtiin.

Kyläsaaren golf-mestaruuskilpailujen 2009 tulokset:

1. Juhani Kukkakorpi

2. Jorma Liiho

3. Pasi Pitkälä

Naisten sarjan voitti Raija Kukkakorpi

 

Tähän tulee palkittujen valokuva lähiaikoina
 
Kyläsaaren mestaruuskilpailujen voittajat:

vuosi 2006 ( Kalafornia ): mestari Arttu Linden

vuosi 2007 ( Kalafornia ): mestari Jori Sinisalmi

vuosi 2008 ( Kalafornia ): mestari Pekka Joki

vuosi 2009 ( Yyteri ): mestari Juhani Kukkakorpi

 

 Kyläsaaren golf-mestaruuskilpailut pidetään joka vuosi. Joka toinen vuosi on pelivuorossa Kalafornia ja joka toisena vuotena Yyteri. Kyläsaaren golf-mestari ratkaistaan pistebogey-kilpailun perusteella. Sarjoina ovat ainakin yleinen sarja, naiset ja juniorit. Lisäksi palkitaan paras scratch-tulos ja jos kilpailijoita on runsaasti, palkitaan myös lähemmäs lippua- ja pisin draivi-kilpailun voittajat.

Vuonna 2010 Kyläsaaren golf-mestaruuskilpailut pidetään Kalafornia kentällä kesäkuun alkuaikoina. Tarkempi pelipäivä ilmoitetaan vuoden 2010 alkupuolella. Tervetuloa mukaan !

Pelaamaan voivat tulla kaikki Kyläsaaressa asuneet tai nyt asuvat henkilöt.