Mitä sisältyykään tasapainoisen elämän perusteisiin

Terveellisen ravinnon napostelu hyvine ruokailurytmeineen. Asiallinen liikunta. Hyvä uni. Luotettavat kaverisuhteet. Tätä rataahan tasapainoinen elämä rakentuu. Mutta mitä pitävät nämä sanat sisällään. Pälkkä tieto ei riitä. Näitä metodeita tulee myös noudattaa. Kuitenkin aina pitää mielessä, että elämämme on ainutkertainen. Elämästä ja elämisestä tulee myös nauttia.

Olen tutkinut, lukenut, käynyt luennoilla ja käytännössä toteuttanut sellaisten gurujen kuin Paula Heinonen, Kaisa Jaakkola, Reetta Huttunen, Giulia Enders, Pentti Huovinen,Annika Havaste, Risto Isomäki, James Nestor ja monen muun tietämystä ja oppeja rakentaessani omaa minääni ja omaa käsitystäni siitä, mikä on hyvästä oman kropan mielelle ja fysiikalle.

Etenkin paksusuolen pari miljardia pöpöäni ovat saaneet vankan aseman ajattelutavassani. Pyrin aina pitämään hyvän huolen hyvistä pöpöistäni. Sillä tiedän, että silloin ne huolehtivat minusta. Silloin ei tarvitse kulkea yksin. Kavereita riittää ja tällöin on hyvästä, että tämä kaverijoukko on ystävällismielistä Sinua kohtaan.

Jos innostuit

Jos innostuit/innostut klaaraamaan fyysistä ja psyykkistä kroppaasi, niin minulta saat hyvät perustiedot, miten ja missä aikataulussa kannattaa askeltaa eteen päin

Viestintäjärjestelmät

Vatsasi pöpöt ja aivosolusi ovat Vagus-hermon kautta yhteydessä jatkuvasti samoin tavoin, kun eri valtioiden mahtimiehet keskustelevat ”kuuman linjan” kautta

Ota yhteyttä - kun innostut

Minulta saat halutessasi ”Tasapainoisen Elämän Perusteeet” luentosarjan, jonka avulla alat oivaltaa asioita, joita kannattaa noudattaa, jotta fyysinen ja psyykkinen kroppasi alkaa kukoistaa entistä enemmän.

Yhteystieot: jorma.liiho at kylasaari.fi

Kun oma kroppa voi loistavasti, on mukavampi elää ja auttaa kanssakulkijoita.